Κάλπες με ΔΑΔΑ από Κουμουτσάκο

Κάλπες με ΔΑΔΑ από Κουμουτσάκο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα είναι το όνομα της παράταξης. Απλά βγήκε τυχαία ιεραρχώντας τους στόχους μου. Δουλειά, Ανάπτυξη, Διαφάνεια, Αλληλεγγύη. Δηλαδή, η ΔΑΔΑ που χρειάζεται για να αναγεννηθεί η Περιφέρεια».

Ο πρώην ευρωβουλευτής Γ. Κουμουτσάκος έκανε χθες μια πρώτη φιλική συνάντηση με δημοσιογράφους για να μοιραστεί τις σκέψεις του και όχι βέβαια το πρόγραμμά του, το οποίο θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες. Δεν αρνήθηκε ότι τον αιφνιδίασε η πρόταση του Αντ. Σαμαρά να είναι ο εκλεκτός της Ν.Δ. για την Περιφέρεια της Αττικής. Ωστόσο, υπογράμμισε την απόφασή του να μην είναι ένας «κομματικός» υποψήφιος «καθώς σε όλη τη διαδρομή μου ως διπλωμάτης και ευρωβουλευτής τα εθνικά συμφέροντα υπερασπιζόμουν και όσο κι αν σας φαίνεται συνθηματολογικό “αντιπάλους” μου θεωρώ τα προβλήματα της Αττικής και όχι τους συνυποψηφίους μου». Στις 80 μέρες που απομένουν είναι προφανές ότι θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα έναντι της κ. Ρ. Δούρου και του Γ. Σγουρού.

Το μετριοπαθές του πολιτικό προφίλ, την ευρωθητεία του (ανακηρύχθηκε ευρωβουλευτής της χρονιάς το 2013) και βέβαια τις γνωριμίες του στην Κομισιόν προκειμένου να διασφαλίσει επιπλέον κονδύλια για την Αττική. Οπως έφευγε, ωστόσο, μας προϊδέασε ότι «τούτο δεν σημαίνει πως δεν θα αναδείξω τα κακώς κείμενα του κ. Γ. Σγουρού», τον οποίο σύντομα θα προκαλέσει σε ντιμπέιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή