Υψηλοί τόνοι ΚΚΕ κατά κυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ

Υψηλοί τόνοι ΚΚΕ κατά κυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διμέτωπη επίθεση κατά κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χθες το ΚΚΕ, ανεβάζοντας τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης. Ο Περισσός καταγγέλλει την κυβέρνηση για «παραπλανητικές υποσχέσεις» όσον αφορά τη διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος και την έξοδο από το Μνημόνιο. Οπως αναφέρει, «ήδη σχεδιάζεται και υλοποιείται κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής, με ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις, νέα προνόμια για το κεφάλαιο με βάση τις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ».

Παραπλανητικό χαρακτηρίζει το ΚΚΕ και το δίλημμα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ «Μνημόνια ή Ευρώπη των λαών», καθώς, όπως αναφέρει, αυτό προέρχεται από δυνάμεις που υποστηρίζουν την Ε.Ε., που σημαίνει Μνημόνια διαρκείας, ακόμα και αν τα νέα μέτρα δεν λάβουν μορφή Μνημονίου αλλά υλοποιηθούν μέσα από μηχανισμούς επιτήρησης της Ε.Ε. Σχολιάζοντας τα αυξημένα ποσοστά ανεργίας που ανακοινώθηκαν για το τελευταίο τετράμηνο του 2013, το ΚΚΕ χαρακτηρίζει «εμπαιγμό» τα όποια μέτρα «ανακύκλωσης της ανεργίας». Καλεί, δε, τους εργαζομένους και τους ανέργους να μη δεχθούν ότι «θα ζήσουν μόνιμα στην ανασφάλεια, με μισθούς πείνας ή αναζητώντας μια εργασία με ημερομηνία λήξης, για να στηρίξουν την καπιταλιστική ανάκαμψη που ευαγγελίζονται η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του συστήματος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή