Αιχμές Σ.Κεδίκογλου κατά Απ.Τζιτζικώστα για το «αντάρτικο» στην Κεντρική Μακεδονία

Αιχμές Σ.Κεδίκογλου κατά Απ.Τζιτζικώστα για το «αντάρτικο» στην Κεντρική Μακεδονία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Αιχμές κατά των «ανταρτών» υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος είχε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη και τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Καλαφάτη.

«Επιλέξαμε να αποκομματικοποιήσουμε τις εκλογές, μη δίνοντας χρίσματα» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας όμως πως η ΝΔ είχε θέσει κριτήρια που θεωρεί ότι πρέπει να πληροί ο υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου και του περιφερειάρχη, αντίστοιχα, και κρίναμε ότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Γιάννης Ιωαννίδης και στον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Σταύρος Καλαφάτης ήταν οι πλέον ενδεδειγμένοι.

«Από κει και πέρα ο αγώνας δίνεται σε όλα τα επίπεδα» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση γιατί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιλέχθηκε ο κ. Ιωαννίδης και όχι ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, απάντησε: «Σας είπα πώς κινήθηκε η Ν.Δ. Από κει και πέρα όσοι κινήθηκαν με προσωπικές επιλογές, θα κριθούν από τον κόσμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή