Αδ. Γεωργιάδης: «Οποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου της χώρας από το ευρώ»

Αδ. Γεωργιάδης: «Οποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου της χώρας από το ευρώ»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ψηφοφορία είναι μια ιστορική στιγμή. Το θέμα είναι ποιος θέλει ο τόπος να πάει μπροστά, ή ποιος θέλει ο τόπος να γυρίσει στον εφιάλτη» υπογράμμισε o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Πρόσθεσε πως «όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου της χώρας από το ευρώ. Δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε βουλευτές… Ο Σαμαράς κατάφερε σε έναν μήνα να βγούμε στις αγορές. Βγαίνουμε από το μνημόνιο, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των φαρμακοποιών που απεργούν λέγοντας «συνάδελφοί μου στην κυβέρνηση εισηγήθηκαν να κάνω δεκτά όλα τα αιτήματα της τρόικας γιατί οι Έλληνες φαρμακοποιοί είναι τόσο κακομαθημένοι που θα κάνουν απεργία ότι και αν ψηφιστεί». Τόνισε μάλιστα ότι με προσωπική του παρέμβαση δεν υιοθετήθηκαν όλα τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα για τα φαρμακεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή