ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Κεδίκογλου: «Επαρκέστατη η κυβερνητική πλειοψηφία»

s-kedikogloy-eparkestati-i-kyvernitiki-pleiopsifia-2014760

«Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι επαρκέστατη και αυτό αποδείχθηκε και στη χθεσινή ψηφοφορία» τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα".

«Αποδείχθηκε ότι εκείνοι που θέλουν να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της είναι περισσότεροι από την κυβερνητική πλειοψηφία» επισήμανε και απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τονίζοντας ότι «είναι εθνική ανάγκη να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τη θητεία της. Είναι ειλημμένη πολιτική απόφαση».

Ο κ. Κεδίκογλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως δημιουργεί σκηνικό πόλωσης, σημειώνοντας ότι «χάνεται η ύπαρξη του Τσίπρα που στηρίζεται στο αντιμνημόνιο». Αναφορικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσε εναντίον του υπουργού Οικονομικών, δήλωσε: «αποδείχτηκε η ασχετοσύνη του για τα κοινοβουλευτικά πράγματα. Κάποιοι δεν είχαν διαβάσει σωστά ή δεν τον είχαν συμβουλεύσει σωστά».

Τέλος, σχετικά με τη διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε: «Η ψηφοφορία είχε χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Το γνώριζε όλη η χώρα. Κρίμα που ο κ. Κακλαμάνης με τόση πολιτική εμπειρία δεν το αντιλήφθηκε. Προκαλεί έκπληξη».