Δ. Κυριακόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να φιμώσει το Ποτάμι»

Δ. Κυριακόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να φιμώσει το Ποτάμι»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για προσπάθεια υπονόμευσης των συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνται από «Το Ποτάμι» σε διάφορες περιοχές της χώρας και, τελικά, φίμωσής του, καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ο συνεργάτης του κ. Σταύρου Θεοδωράκη, Δημήτρης Κυριακόπουλος, με άρθρο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του κόμματος.

Ο κ. Κυριακόπουλος αναφέρθηκε σε «αγανακτισμένους» που έκαναν την εμφάνισή τους σε ομιλίες του κ. Θεοδωράκη, φωνάζοντας για «συμφέροντα» και «προδότες», και αφού επισημαίνει ότι «όλοι είναι γνωστοί στις τοπικές κοινωνίες, ο κόσμος ξέρει ποιοι ήταν οι “αγανακτισμένοι”», αναφέρει ότι στην τελευταία ομιλία στην Ηγουμενίτσα «ως διαμαρτυρόμενοι πολίτες εμφανίστηκαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ένας μάλιστα υποψήφιος βουλευτής το 2012». Ο συντάκτης του άρθρου, αφού περιγράφει την επιλογή του επικεφαλής του «Ποταμιού» να επισκέπτεται διάφορες περιοχές της χώρας και να συζητάει επιτόπου με τους πολίτες για τα προβλήματά τους, τονίζει ότι δεν μπορούν στελέχη άλλων κομμάτων να «χώνονται» στις συζητήσεις που έχει ο κ. Θεοδωράκης με τους πολίτες στις περιοδείες του, «παριστάνοντας μάλιστα τους “αγανακτισμένους πολίτες”» και καταλήγει: «Κάποτε η Αριστερά το ήξερε αυτό. Δεν φοβόταν τις άλλες φωνές, αντίθετα επεδίωκε την ελεύθερη έκφραση όλων γιατί δεν φοβόταν την αντιπαράθεση των ιδεών. Τώρα κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν τις άλλες ιδέες να εκφραστούν. Είναι μάταιο και λίγο θλιβερό».

Ως «αστειότητες» που δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμό αντιμετωπίστηκαν οι συγκεκριμένες αναφορές από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη του να αρνούνται να δώσουν συνέχεια στο θέμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή