Π. Καμμένος: Δεν συνεργάζομαι με τους ναζιστές

Π. Καμμένος: Δεν συνεργάζομαι με τους ναζιστές

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποσοστό άνω του 10,5% έβαλε χθες ως πήχυ επιτυχίας του ο κ. Π. Καμμένος στις ευρωεκλογές. Οπως είπε σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη «θα διεκδικήσουμε ένα ποσοστό μεγαλύτερο από τις πρώτες εκλογές του Μαΐου του 2012», εκτιμώντας επιπλέον ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός γιατί «τώρα είμαστε ένας συνασπισμός κινημάτων».

Θέλοντας να πείσει τους πολίτες να εμπιστευθούν τους ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος τους κάλεσε να… ψηφίσουν τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο «αν θεωρούν ότι έχουμε μπει στην ανάπτυξη, αν πιστεύουν ότι μπορεί σήμερα να ζήσει με τον μισθό του και τη σύνταξή του ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος κι αν οι μικρομεσαίοι και οι μικροεπαγγελματίες θεωρούν ότι το φως στο τούνελ θα τους κρατήσει τα μαγαζιά τους ανοιχτά για να πληρώνουν τα χαράτσια που τους έρχονται».

«Εμείς λέμε ότι αυτή η πολιτική δεν είναι success story αλλά θρίλερ. Είναι η διάλυση της μεσαίας τάξεως και πρέπει να την ανατρέψουμε» τόνισε ο κ. Καμμένος και υποστήριξε ότι στην Ελλάδα «υπάρχουν σήμερα δύο εκατομμύρια άνεργοι, τρία εκατομμύρια ανασφάλιστοι, έξι χιλιάδες αυτοκτονίες και τριακόσιες χιλιάδες παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό γιατί δεν βρίσκουν δουλειά».

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε ότι σε σχετική ερώτηση, ενώ ο κ. Καμμένος απέκλεισε κάθε περίπτωση συνεργασίας του με τους «ναζιστές της Χ.Α.» έδειξε συμπάθεια για την περίπτωση του κ. Μπούκουρα, καλύπτοντας πλήρως τους βουλευτές του που δεν ψήφισαν την άρση της ασυλίας του και καλώντας τη Δικαιοσύνη να καταδικάζει μόνο αν έχει αποδεικτικά στοιχεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή