Ν.Μιχαλολιάκος: Βασικός ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων η Χρυσή Αυγή

Ν.Μιχαλολιάκος: Βασικός ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων η Χρυσή Αυγή

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία μακροσκελή δήλωσή του από τη φυλακή, ο γγ της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, χαιρέτησε τις εκλογικές επιδόσεις της παράταξής του στις ευρωεκλογές.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής των σημερινών ευρωεκλογών. Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά. Είμαστε, πλέον, ο βασικός ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται» αναφέρει.

Σύμφωνα με τον γγ της Χρυσής Αυγής, το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι «η άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξης» με επιστροφή των φυλακισμένων βουλευτών της στα κοινοβουλευτικά καθήκοντά τους. «Να πάψει, επιτέλους, η εκτροπή και οι σκευωροί, που κατέλυσαν το Σύνταγμα να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου» λέει.

«Η ΝΔ του Σαμαρά πλήρωσε, εκτός από την αντιλαϊκή της πολιτική, τα ψέματα και την άθλια πολιτική σκευωρία εις βάρος μας» υπογραμμίζει, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «απέτυχε παταγωδώς να εκφράσει το ρεύμα της οργής των Ελλήνων».

«Έγινε ουρά του Σαμαρά σε αυτήν την παράνομη δίωξη. Τα στελέχη του έχουν ουρές καταθέσεων στην Goldman Sachs και την JP Morgan» λέει.

O γγ της ΧΑ, στη δήλωσή του, αξιώνει την εφαρμογή των θέσεων του Συνδέσμου για «καταγγελία της μνημονιακής πολιτικής», λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και εγγραφή του κατοχικού δανείου στον κρατικό προϋπολογισμό. «Να πάνε οι κλέφτες στη φυλακή και να επιστραφούν τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό» αναφέρει και ζητεί να τερματιστεί η λαθρομετανάστευση, να παταχθεί η εγκληματικότητα, να υπάρξει στροφή στην πρωτογενή παραγωγή, να ανακηρυχθεί η ελληνική ΑΟΖ και να υπάρξει εμπορικό και ενεργειακό άνοιγμα προς την ορθόδοξη Ρωσία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή