Aποστάσεις «Ποταμιού» από Κεντροαριστερά

Aποστάσεις «Ποταμιού» από Κεντροαριστερά

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση του ότι το «Ποτάμι» θα απόσχει από τις διεργασίες της Κεντροαριστεράς επανέλαβε χθες ο κ. Στ. Θεοδωράκης. «Δεν θα ακολουθήσουμε τις διαδρομές που μας υποδεικνύει ένα πανικόβλητο σύστημα», ανέφερε σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του «Ποταμιού» ο επικεφαλής του κόμματος, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι θα εμμείνει στην αρχική απόφαση για αποστάσεις από τις εξελισσόμενες διεργασίες.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο ιδρυτικό συνέδριο, που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη στα τέλη του μηνός. Επανέλαβε χθες ότι θεωρεί πως το κόμμα του επέτυχε έναν «εκλογικό άθλο», καθώς σε 88 ημέρες κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 6,6%. Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» εκτίμησε πως οι εκλογικές επιδόσεις του κόμματός του είναι ευθεία συνάρτηση προς την επιλογή να μη χρησιμοποιηθούν παλαιού τύπου πολιτικά πρόσωπα, «παλιά υλικά», όπως διευκρίνισε. Ο κ. Θεοδωράκης περιέγραψε το συνέδριο ως «ανοιχτό, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα». Αναφέρθηκε και στις εσωτερικές διαδικασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες για την προετοιμασία του συνεδρίου. Επίσης, έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες των τοπικών επιτροπών ανά την Ελλάδα προκειμένου να επιλεγούν οι αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή