Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βγήκε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες, με ενοχλήσεις στην περιοχή του στομάχου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στο σπίτι του και θα παραστεί κανονικά στην ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Από τον κλινικό και παρακλινικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν προέκυψε τίποτα παθολογικό. Ο κ. Βενιζέλος υπεβλήθη για προληπτικούς λόγους και σε στεφανιογραφία, η οποία ωστόσο δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα.

Tο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την εισαγωγή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από το γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Εγένετο για προληπτικούς λόγους στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή