ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένη κατά έναν βουλευτή η δύναμη της ΝΔ με την παραίτηση Ν. Σταυρογιάννη

ayximeni-kata-enan-voyleyti-i-dynami-tis-nd-me-tin-paraitisi-n-stayrogianni-2041093

Νωρίς σήμερα το πρωί και λίγο πριν την ορκωμοσία του που έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 12 το μεσημέρι θα καταθέσει την επιστολή παραίτησής του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών βουλευτών Νίκος Σταυρογιάννης για να παραλάβει τη σκυτάλη στον δήμο Λαμίας όπου έχει εκλεγεί δήμαρχος.

Έτσι τελειώνει το θρίλερ που είχε δημιουργηθεί και το οποίο είχε πυροδοτήσει ο ίδιος ο κ. Σταυρογιάννης σε σχέση με τις προθέσεις του, όταν δήλωνε ότι ερευνά νομικά την δυνατότητα παραμονής του και στην θέση του βουλευτή παράλληλα με εκείνη του δημάρχου «εφόσον δεν διακυβεύεται η εκλογή του στη θέση του δημάρχου» όπως δήλωνε. «Δεν θα έθετα σε κίνδυνο την εντολή των δημοτών» δηλώνει τώρα ο κ. Σταυρογιάννης.

Με την παραίτηση του Νίκου Σταυρογιάννη, η έδρα επιστρέφει και πάλι στη ΝΔ, από όπου είχε διαγραφεί, αφού στη θέση του θα ορκιστεί ο Δημήτρης Μπριάνης. Έτσι η δύναμη της ΝΔ στη Βουλή, αυξάνεται κατά έναν βουλευτή.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπριάνης που θα ορκιστεί βουλευτής είναι 48 ετών και έχει υπηρετήσει για χρόνια στη θέση του προέδρου του ΔΣ του Νοσοκομείου Λαμίας.