Παπαμιμίκος: Απευθυνόμαστε στους ‘Ελληνες που πιστεύουν στο μέτρο, την πρόοδο

Παπαμιμίκος: Απευθυνόμαστε στους ‘Ελληνες που πιστεύουν στο μέτρο, την πρόοδο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δικό του ιδεολογικό «μανιφέστο» για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας, στην επέτειο των 40 ετών από την ίδρυσή της, κατέθεσε ο Γραμματέας του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, κατά τη χθεσινή εκδήλωση στη Χαλκιδική.

«Αν θα έπρεπε να μιλήσω με παραδοσιακούς πολιτικούς όρους, θα έλεγα ότι οφείλουμε να καλύψουμε όλο το φάσμα ανάμεσα στην παραδοσιακή δεξιά και το σύγχρονο μεταρρυθμιστικό κέντρο» και συμπλήρωσε σχετικά με τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας: «Σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στο μέτρο, τη λογική και την πρόοδο. Που στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις, την ελεύθερη αγορά και τη δημιουργική μετριοπάθεια. Που μπορεί μέχρι σήμερα να μην στήριζαν το ένα ή το άλλο κόμμα, αλλά αναγνωρίζουν την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και πιστεύουν στο όραμα μας για τη Νέα Ελλάδα».

Παράλληλα, προανήγγειλε το άνοιγμα των διαδικασιών για τη συνταγματική αναθεώρηση. «Υλοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεταρρυθμίσεων σε όλους τους τομείς. Και πάνω σ’ αυτή τη λογική, πρέπει να πάρουμε άμεσα την πρωτοβουλία ώστε η επόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική. Κάνει λάθος, όποιος εκτιμά ότι οι μεταρρυθμίσεις αφορούν μόνο την οικονομία», σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή