Στ. Θεοδωράκης: Φασίστες οι εμπρηστές της Athens Voice

Στ. Θεοδωράκης: Φασίστες οι εμπρηστές της Athens Voice

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 «Δεν ξέρω πώς αυτοπροσδιορίζονται αυτοί που έβαλαν την φωτιά, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι έργο φασιστών», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την επίσκεψη του στα γραφεία της Αthens Voice.

«Οι φασίστες αρνούνται τη διαφορά και οι φασίστες έκαιγαν εφημερίδες στην Ιταλία, στη Γερμανία. Πάντως, να ξέρουν ότι είναι μόνοι τους κι ότι είναι μέρος της παλιάς Ελλάδας που αργά ή γρήγορα θα χαθεί», είπε.

Ερωτηθείς αν στοχοποιήθηκε η Athens Voice, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την άποψη ότι δεν ήταν στόχος η συγκεκριμένη εφημερίδα, αλλά «μια εφημερίδα και έτσι πρέπει να το βλέπουμε».

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι απέναντι και πρέπει να το δείξουμε. Όλοι οι πολίτες, όλα τα κόμματα και κυρίως και η αριστερά που υποτίθεται ότι έχει βληθεί από αυτές τις συμπεριφορές στο παρελθόν, θα πρέπει να είναι πολύ επιθετική και απέναντι σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι με ένα στουπί και λίγη βενζίνη μπορούν να κάνουν πολιτική», είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή