Χαρδούβελης: «Ελπίζω να καταλήξει θετικά η διαπραγμάτευση»

Χαρδούβελης: «Ελπίζω να καταλήξει θετικά η διαπραγμάτευση»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Γίνεται μια σκληρή διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται και ελπίζω θα καταλήξει θετικά για όλους μας», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Ο υπουργός υποστήριξε ότι όλοι θέλουν να κλείσει ο έλεγχος και πρόσθεσε ότι έχει σημειωθεί πρόοδος, έχουν συμφωνηθεί μία σειρά θεμάτων, και απομένει να κλείσουν και τα υπόλοιπα, για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον της Ελλάδας.

Μάλιστα έθεσε ως εθνικό στόχο να υπάρχουν λιγότερα βάρη και καλύτερες προοπτικές για όλους. Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας προϋποθέτει πολιτική σταθερότητα και μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα και συμπλήρωσε ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης απαντά στις ανάγκες που υπάρχουν.

Μάλιστα εκτίμησε ότι για φέτος η ελληνική οικονομία θα τρέξει με ρυθμό μεγαλύτερο από 0,6% που προβλεπόταν, ενώ δήλωσε ότι όταν λήξει η αβεβαιότητα που υπάρχει, η Ελλάδα θα εκτοξευτεί κι αυτό είναι κάτι που θα το δούμε μετά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή