Στην εισαγγελία ο Σούκουρης μετά την καταγγελία Ξουλίδου

Στην εισαγγελία ο Σούκουρης μετά την καταγγελία Ξουλίδου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε γραπτό υπόμνημα αλλά και προφορικά θα δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο που διενεργεί την έρευνα για τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου, ο άνθρωπος που τις πρότεινε χρήματα μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εν όψει της Προεδρικής εκλογής.

Ο Γ. Σούκουρης, που είχε στείλει μηνύματα μέσω Facebook, στην Ξουλίδου με προτάσεις για 3 εκ. ευρώ, πήρε προθεσμία χθες για να καταθέσει γραπτό υπόμνημα την προσεχή Παρασκευή, ενώ την την Τρίτη θα προσέλθει αυτοπροσώπως για εξηγήσεις στον εισαγγελέα καθώς έχει κληθεί ως ύποπτος για απόπειρα δωροδοκίας. Ο ίδιος πάντως και χθες ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι το ενδιαφέρον του εστιαζόταν στα συνταξιοδοτικά θέματα των ομογενών της Βορείου Ηπείρου. Μετά την παροχή εξηγήσεων ο εισαγγελέας θα ολοκληρώσει την έρευνα του και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή