Δήμας: To στοίχημα θα κερδηθεί

Δήμας: To στοίχημα θα κερδηθεί

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό την πίεση του χρόνου, αλλά και υπό το βάρος της πρωτοφανούς πολιτικής αντιπαράθεσης, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας πραγματοποιεί τον δικό του κύκλο επαφών, ενώ, εκ παραλλήλου, επιδιώκει να ακυρώσει σημεία εις βάρος του κριτικής.

Ετσι, χθες, σε παρουσίαση βιβλίου, ο κ. Δήμας –που απέχει κάθε κομματικής εκδήλωσης της Ν.Δ. ήδη πριν από τις εκλογές του 2012– έδωσε μία έμμεση απάντηση σε όσους τον χαρακτηρίζουν «κομματική» υποψηφιότητα. Ο κ. Δήμας ανέτρεξε στο 1959 και στα πρώτα χρόνια της Νομικής, σημειώνοντας: «Χαίρομαι που βλέπω πάρα πολλούς παλιούς συμφοιτητές, συνδικαλιζόμαστε από τότε. Ο Γιάννης ο Τζανετάκος ήταν σε αυτό που λέγαμε τότε Ενωση Κέντρου, ο Μιχάλης ο Παπαγιαννάκης ήταν τότε στην ΕΔΑ, με τον οποίο είχαμε κάνει τότε απεργία πείνας. Και με τον οποίο συμπλεύσαμε μετά στα θέματα Περιβάλλοντος. Εγώ ήμουν σε ένα ανεξάρτητο σχήμα στον χώρο του κέντρου για όσους δεν γνωρίζουν…».

Ο ίδιος ο κ. Δήμας, πάντως, εμφανίζεται αισιόδοξος για την έκβαση της εκλογής. Είναι χαρακτηριστικό ότι, μιλώντας στην κάμερα του Mega, μετέφερε συνομιλία που είχε με οδηγό ταξί, ο οποίος και φέρεται να του είπε ότι έχει βάλει στοίχημα πως θα αναδειχθεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τον κ. Δήμα να δηλώνει πως διαβεβαίωσε τον συγκεκριμένο οδηγό ότι «θα κερδίσει το στοίχημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή