ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Νίκη Φούντα, η απάντηση της ΔΗΜΑΡ

anexartitopoiithike-i-niki-foynta-i-apantisi-tis-dimar-2060582

Την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ κάνει γνωστή με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, η Νίκη Φούντα.

«Η πολιτική στάση και θεώρηση της βουλευτού διαφοροποιείται σημαντικά, πάνω από έναν χρόνο τώρα, από την κεντρική γραμμή του κόμματος και πλέον δεν υπάρχουν πολλά σημεία ταύτισης. Πρόκειται για μία δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση για λόγους πολιτικής και προσωπικής συνέπειας» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά.

«Η βουλευτής εύχεται κάθε επιτυχία όσον αφορά στις μελλοντικές επιδιώξεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε έναν πολιτικό χώρο που με πολύ σεβασμό και η ίδια, με όλες της τις δυνάμεις, υπηρέτησε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η βουλευτής κ. Νίκη Φούντα, με την ανεξαρτητοποίηση της, επέλεξε το δρόμο της. Η Δημοκρατική Αριστερά συνεχίζει το δικό της», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της για την απόφαση της κ. Φούντα να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, την οποία έκανε γνωστή σήμερα το πρωί με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής.