Ο Μιχάλης Θεοχαρίδης, υπηρεσιακός ΥΠΕΣ

Ο Μιχάλης Θεοχαρίδης, υπηρεσιακός ΥΠΕΣ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευθύνη διεξαγωγής των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου θα σηκώσει, ως υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μιχάλης Θεοχαρίδης.

Ο κ. Θεοχαρίδης, που προγραμματίζεται να ορκιστεί στις 13.00 σήμερα, αντικαθιστά τον κ. Αργ. Ντινόπουλο, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τις εκλογές να διεξάγονται από μη «κομματικό» υπουργό Εσωτερικών.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα καθήκοντα του κυβερνητικού εκπροσώπου, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να ασκήσει η κ. Σοφία Βούλτεψη, που λόγω της υποψηφιότητάς της στη Β΄ Αθηνών εμπίπτει στις απαγορεύσεις της εκλογικής νομοθεσίας για τις παρουσίες στα ΜΜΕ. Πηγές του Μαξίμου πιθανολογούσαν, χθες, τον ορισμό «υπηρεσιακού» εκπροσώπου, ο οποίος και θα αναλάβει την εκπροσώπηση της κυβέρνησης, ειδικά σε μείζονα περιστατικά, καθώς προφανώς το βάρος της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβουν τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η κ. Βούλτεψη να διατηρήσει, τύποις, τον τίτλο, χωρίς ωστόσο να προχωρεί στην έκδοση ανακοινώσεων που θα μπορούσαν να συνυπολογιστούν στις προεκλογικές εμφανίσεις που δικαιούται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή