Σουλτς: «Να σταματήσει η Ελλάδα τις δικές της ερμηνείες για τη συμφωνία»

Σουλτς: «Να σταματήσει η Ελλάδα τις δικές της ερμηνείες για τη συμφωνία»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει δικές της ερμηνείες για τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις ως έχουν», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε αμέσως μετά την έξοδό του από την Σύνοδο Κορυφής.

Ο Μάρτιν Σουλτς περιγράφοντας το κλίμα που επικράτησε στη Σύνοδο είπε ότι 18 χώρες έχουν μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για τα συμφωνηθέντα και μια μόνο χώρα δίνει εντελώς διαφορετική ερμηνεία, εννοώντας την Ελλάδα.

Κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής ο κ. Σουλτς άφησε αιχμές κατά της ελληνικής κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «όταν εκλέγεται μία νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να αναιρεί τις συμφωνίες που έχει κάνει η προηγούμενη». «Ελπίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα κάνει λογικούς συμβιβασμούς», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, προσθέτοντας ότι «πολλοί θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, αλλά και θα πρέπει να θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή