Σαμαράς σε Τσίπρα: Περάστε τις εξετάσεις και τελειώνετε με τα ψέματα

Σαμαράς σε Τσίπρα: Περάστε τις εξετάσεις και τελειώνετε με τα ψέματα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων κάλεσε την κυβέρνηση ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Σε δήλωσή του για το ελληνικό χρέος και τις διαπραγματεύσεις ο κ. Σαμαράς κάλεσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τα ψέματα και να αφοσιωθεί στα μέτρα που ζητάνε οι εταίροι.

«Ξεκάθαρη προϋπόθεση για να σωθεί η Ελλάδα από την ασφυξία, είναι ο κ. Τσίπρας να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σαμαράς. «Βαθμολογητές του θα είναι η Τρόικα στην Αθήνα και το Eurogroup στις Βρυξέλλες, την ώρα που ο χρόνος και τα χρήματα τελειώνουν. Όπως τελειώνουν και τα ψέματα που ακούγαμε μέχρι τώρα».

Στον κ. Σαμαρά απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Κατανοούμε τη δυσκολία του κ. Σαμαρά να αποδεχθεί ότι υπάρχουν κυβερνήσεις που διαπραγματεύονται. Άλλωστε δεν τον βοηθούν και οι αναμνήσεις του από τις Συνόδους Κορυφής: αποχωρούσε με πακέτα υφεσιακών μέτρων και περικοπών», τονίζεται στην ανακοίνωση του κ. Σακελλαρίδη. «Η κυβέρνηση πέτυχε να θέσει το πλαίσιο της πολιτικής που θα δώσει ανάσα στην οικονομία και την κοινωνία. Το περίφημο email Χαρδουβέλη, πλέον, είναι παρελθόν. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, δεσμευμένοι από τη λαϊκή εντολή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή