Σαμαράς: Εξω ή μέσα στην Ευρώπη, το ουσιαστικό ερώτημα στο δημοψήφισμα

Σαμαράς: Εξω ή μέσα στην Ευρώπη, το ουσιαστικό ερώτημα στο δημοψήφισμα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Τσίπρας έφερε τη χώρα σε απόλυτο αδιέξοδο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, λίγη ώρα μετά το διάγγλεμα του Ελληνα πρωθυπουργού περί δημοψηφίσματος για το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ανάμεσα σε μια απαράδεκτη συμφωνία και στην έξοδο από την Ευρώπη! Η απαράδεκτη συμφωνία των «θεσμών», ελάχιστα διαφέρει από εκείνη που ο ίδιος πρότεινε πριν λίγες μέρες. Ενώ σήμερα ο κ. Τσίπρας οδηγεί σε δημοψήφισμα με ερώτημα ουσιαστικά Ναι ή Όχι στην Ευρώπη. Και προτείνει ρήξη με όλους τους εταίρους και έξοδο από το ευρώ!

Μοιραίος, αδύναμος και ανεύθυνος, απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη, διχάζει τον Ελληνικό λαό και ρίχνει στις πλάτες του τις ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει ο ίδιος.

Η ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι κατάκτηση της Ελλάδας. Και η Νέα Δημοκρατία προφανώς τάσσεται με το μέτωπο της Δημοκρατίας και της Ευρώπης. Όχι υπέρ εκείνης ή της άλλης συμφωνίας. Αλλά υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Γιατί κάθε άλλη θέση θα ήταν ολέθρια, κοινωνικά και εθνικά για την Πατρίδα μας.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή