Ετοιμο το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος

Ετοιμο το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκτύπωση των ψηφοδελτίων για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 βρίσκεται από χθές σε εξέλιξη. Τα ψηφοδέλτια τυπώνονται με ευθύνη του Εθνικού Τυπογραφείου. Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης δεσμεύεται για την έγκαιρη διανομή τους σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Το Προεδρικό Διάταγμα για το δημοψήφισμα έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων  και το ερώτημα είναι το ακόλουθο.

«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25ης Ιουνίου και αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;

Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού») και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» (Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).

Οσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των θεσμών ψηφίζουν: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ.

Οσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ.»

Το Προεδρικό Διάταγμα υπογράφουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Ετοιμο το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος-1

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή