Ιωαννίδης: Οι νέοι ψηφίζουμε ΝΑΙ

Ιωαννίδης: Οι νέοι ψηφίζουμε ΝΑΙ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι νέοι την Κυριακή θα ψηφίσουμε ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη, σημειώνει σε δήλωσή του, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, επισημαίνοντας τον κίνδυνο εθνικού διχασμού, τις ευθύνες για τον οποίο αποδίδει στον Πρωθυπουργό. «Οι πολιτικοί αρχηγοί όλων των κομμάτων οφείλουν να κάνουν στην άκρη ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα για το μέλλον του, μέσα στην Ευρώπη ή όχι», σημειώνει.

Η πλήρης δήλωση του κ. Ιωαννίδη έχει ως εξής:

«48 ώρες πριν την τελική απόφαση των πολιτών και με δεδομένη την επιμονή της κυβέρνησης στο λάθος, είναι ξεκάθαρο ότι η ευθύνη για τον εθνικό διχασμό ανήκει πλήρως και αποκλειστικά στον Πρωθυπουργό. Την πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολίτευσης, περιμέναμε το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οι πολιτικοί αρχηγοί όλων των κομμάτων οφείλουν να κάνουν στην άκρη ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα για το μέλλον του, μέσα στην Ευρώπη ή όχι. Στην Ευρώπη, που παρ’ όλες τις παθογένειες της, αποτελεί κοιτίδα ελευθερίας, ειρήνης, ασφάλειας, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, έκφρασης και ευημερίας. Η γενιά μας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και γνώρισε τα παραπάνω, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, έχει καθήκον να προασπιστεί τα συμφέροντα των επόμενων γενεών, της Πατρίδας μας, να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος και να αλλάξει τις στρεβλώσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο διασφαλίζοντας την ενότητα του λαού μας. Οι νέοι την Κυριακή θα ψηφίσουμε ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή