Προβάδισμα τριών μονάδων δίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις

Προβάδισμα τριών μονάδων δίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οριακό προβάδισμα δίνεται στο ΟΧΙ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που προκύπτουν από στοιχεία δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν όλη την εβδομάδα, αλλά και σε μία πειραματική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το πρωί της Κυριακής, όπως μεταδόθηκαν που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης στις 19:00. Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται περίπου στις 21:00.

Το Mega μετέδωσε δημοσκόπηση της GPO, η οποία διενεργήθηκε το Σάββατο και σήμερα Κυριακή σε δείγμα 2000 ατόμων και δίνει: στο «ΟΧΙ» ποσοστό 51,5% και στο «ΝΑΙ» 48,5%. Αναλυτικότερα, το «ΝΑΙ» κυμαίνεται από 46,5% έως 50,5% και το «ΟΧΙ» από 49,5% έως 53,5%.

Η πρώτη εκτίμηση της Marc για λογαριασμό του Alpha δίνει στο «ΝΑΙ» ποσοστό 45,5 – 50,5%, και στο «ΟΧΙ» ποσοστό μεταξύ 49,5% – 54,5%. Η εταιρεία εκτιμά ότι το προβάδισμα του «ΟΧΙ» είναι σαφές, με μεσοταθμική ετίμηση για το «ΟΧΙ»:52% και για το «ΝΑΙ»: 48%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το Star, το «ΝΑΙ» συγκεντρώνει από 46% έως 51% και το «ΟΧΙ» από 49% έως 54%

Βάσει της δημοσκόπησης της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1 το «ΟΧΙ» συγκεντρώνει 52% και το «ΝΑΙ» 48%. Η ίδια εταιρεία δημοσιοποίησε και την εκτίμησή της για το τελικό αποτέλεσμα που είναι η εξής: «ΟΧΙ»: 50% – 54%, «ΝΑΙ»: 46% – 50%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή