Μεϊμαράκης: «Να υλοποιήσει ο πρωθυπουργός τη δέσμευση για συμφωνία εντός 48 ωρών»

Μεϊμαράκης: «Να υλοποιήσει ο πρωθυπουργός τη δέσμευση για συμφωνία εντός 48 ωρών»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να υλοποιήσει την υπόσχεσή του για συμφωνία εντός 48 ωρών περιμένει από τον πρωθυπουργό ο βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στην αντίθετη περίπτωση, όπως είπε, η χώρα θα οδηγηθεί σε μία τραγωδία με ευθύνη της κυβέρνησης.

«Εχω εκφράσει την άποψη μου για την διαδικασία εξπρές με το ασαφές ερώτημα και είχα τονίσει ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα χρειαζόμαστε κι αυτούς που ψήφισαν «όχι» και αυτούς που ψήφισαν «ναι» για να παρουσιάσει η κυβέρνηση τις θέσεις και να φέρει εντός 48 ωρών μια συμφωνία, περιμένω από τον πρωθυπουργό να υλοποιήσει την υπόσχεση του. Περιμένω τα τελικά αποτελέσματα γιατί αντιλαμβάνομαι και ότι η αποχή είναι πολλή μεγάλη, περιμένω η χώρα να επανέλθει στην ομαλότητα αφού εντός 48 ωρών ο πρωθυπουργός θα φέρει τη συμφωνία. Αν δεν έρθει η συμφωνία εντός 48 ωρών η εκτίμηση μου είναι ότι η χωρά βαδίζει σε τραγωδία με ευθύνη της κυβέρνησης», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πιθανό η ομαλότητα να επιστρέψει αρκετό καιρό μετά τη συμφωνία.

«Θα πρέπει να γίνει κατανοητό για να υπάρξει ομαλότητα σε κοινωνία και οικονομία θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και η ομαλότητα είναι πιθανό να έρθει αρκετό καιρό μετά τη συμφωνία.Κάνεις δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί αν η ελληνική κυβέρνηση έχει την ίδια συμπεριφορά που είχε πέντε μήνες τώρα. Κατάλαβε ότι η θεωρία των παίγνιων δεν μπορεί να συνεχιστεί πρέπει με ειλικρίνεια να καταθέσει προτάσεις για να επιτευχθεί  συμφωνία».

Τέλος, ανέφερε ότι «η ΝΔ μπορεί να βοηθήσει αν κληθεί αλλά δεν καλείται. Ο πρωθυπουργός οφείλει να καλέσει τους αρχηγούς».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή