Στήριξη από αντιπολίτευση διαπιστώνει ο κ. Καμμένος

Στήριξη από αντιπολίτευση διαπιστώνει ο κ. Καμμένος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνεισφορά των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα υπογράμμισε για μία ακόμη φορά ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι το κόμμα του είναι ισότιμος εταίρος στην κυβέρνηση, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και την ελπίδα για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.

Αυτά, σε δηλώσεις του, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, την πρώτη μετά τις αναταράξεις της περασμένης εβδομάδας που οδήγησαν στη διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου Κ. Δαμαβολίτη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του ΝΑΙ. Κατά τη συνεδρίαση, ο κ. Καμμένος ζήτησε από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να ευχαριστήσουν τα μέλη και τους φίλους των ΑΝΕΛ σε όλη την Ελλάδα, καθώς, όπως δήλωσε, «απέδειξαν μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού ότι οι Ελληνες δεν τρομοκρατούνται, δεν απειλούνται, δεν εκφοβίζονται». Υπογραμμίζοντας περαιτέρω τη συνεισφορά του κόμματός του και στηρίζοντας την πολιτική της εθνικής ενότητας, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι σημαντική πολιτική νίκη της χώρας. Στην οποία νίκη, πρόσθεσε, «συμβάλαμε οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, στο να βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, οπλισμένος όχι μόνο με το 62% του ελληνικού λαού που ψήφισε στο δημοψήφισμα, αλλά και με την υπογραφή όλων των κομμάτων –πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος– που στηρίζουν την ελληνική θέση, τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στον νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Αμυνας είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που ο ελληνικός λαός, με εθνική ομοψυχία, πάει στις Βρυξέλλες και ζητεί το δίκαιό του, μία λύση η οποία θα φέρει πάλι την ανάπτυξη, θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερά μονοπάτια και θα αποδείξει ακόμα μία φορά ότι στις Δημοκρατίες αποφασίζουν οι λαοί και όχι τα κέντρα εξουσίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή