Κουτσούμπας: Αδιέξοδης πολιτικής συνέχεια

Κουτσούμπας: Αδιέξοδης πολιτικής συνέχεια

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνέχιση της «αδιέξοδης πολιτικής» των μνημονίων από τη σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατήγγειλε χθες ο κ. Δ. Κουτσούμπας. Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση συνεχιστή των προηγουμένων, κάτι που γίνεται πλέον αντιληπτό ενώπιον του ελληνικού λαού. «Ο λαός μας τώρα να βγάλει τα συμπεράσματά του για το πώς φτάσαμε από τις υποσχέσεις για κατάργηση των μνημονίων, στο νέο, χειρότερο Μνημόνιο Τσίπρα», είπε ο κ. Κουτσούμπας και επισήμανε: «τα αδιέξοδα έχουν να κάνουν με την ξοφλημένη συνταγή της κυβερνητικής, δήθεν αριστερής διαχείρισης, εντός των τειχών της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε., της εξουσίας των μονοπωλίων. Στην ανατροπή όλων αυτών πρέπει να κατευθυνθεί από εδώ και πέρα η μαζική λαϊκή πάλη».

Στον Περισσό εκτιμούν ότι επιβεβαιώνεται η κριτική που, ευθύς εξαρχής, είχαν ασκήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρούν ότι η κυβέρνηση προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο σύστημα, ενδεδυμένη αριστερό μανδύα, ενώ, στην πραγματικότητα, σκόπευε εξαρχής να συνεργαστεί με τους Ευρωπαίους στη βάση ενός προγράμματος που θα κινείται στην ίδια κατεύθυνση με τα προηγούμενα. Μάλιστα, εκτιμούν ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τον ανασχηματισμό αλλά και τις εκλογές, που προεξοφλούν ότι θα πραγματοποιηθούν, θα αναμορφωθεί το αστικό πολιτικό σύστημα. Από τον Περισσό κινούνται στον σχεδιασμό που είχαν προαναγγείλει και το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ετοιμάζουν λαϊκές επιτροπές, αλλά και συλλαλητήρια ανά τη χώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή