Αναστασιάδης: «Ενωμένοι και μέσα από την αυτοκριτική να αισθανθούμε ότι τα λάθη πληρώνονται ακριβά»

Αναστασιάδης: «Ενωμένοι και μέσα από την αυτοκριτική να αισθανθούμε ότι τα λάθη πληρώνονται ακριβά»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ανάγκη για συλλογική ενότητα, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την ειδική συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων για την καταδίκη του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είναι μια μέρα μνήμης που πρέπει ενωμένοι, αλλά και μέσα από την αυτοκριτική, να αισθανθούμε ότι τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Και αυτά τα λάθη είναι που προσπαθούμε τώρα να διορθώσουμε και επειδή το χρωστούμε στους ήρωες που θυσιάστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία, αλλά και για τις μέλλουσες γενεές.

Είναι υποχρέωσή μας, μέσα από τη συλλογική ενότητα, αλλά και μακριά από λαϊκισμούς, επιτέλους, να αντιμετωπίσουμε αυτά που οφείλουμε, δηλαδή, την αποτροπή των χειροτέρων, αλλά και τη δημιουργία συνθηκών, έτσι ώστε επιτέλους να διαμορφωθούν συνθήκες που να μας επιτρέπουν, μέσα σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον, να συμβιώσουμε, να συνδημιουργήσουμε και να θεραπεύσουμε τις αμαρτίες του παρελθόντος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή