Γ. Μηλιός: Καταστροφική για τον ΣΥΡΙΖΑ μια ενδεχόμενη διάσπαση

Γ. Μηλιός: Καταστροφική για τον ΣΥΡΙΖΑ μια ενδεχόμενη διάσπαση

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από αυτούς που διαφωνούν, αλλά από τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου που τα συμφέροντά της θίγονται με τις πολιτικές των μνημονίων, εκτίμησε ο Γιάννης Μηλιός, μιλώντας σε τηλεοτπικό σταθμό (MEGA).

Ο πρώην υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «έχουμε μια κατάσταση όπου η ψυχή, το πρόγραμμα, οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνούν με την πολιτική στην οποία έχει οδηγηθεί να συνομολογήσει η κυβέρνηση». Ακόμη, τόνισε ότι παρά τις διαφωνίες «είμαστε όμως ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε στο ίδιο κόμμα και όλοι θέλουμε να διασφαλίσουμε την ενότητα».

Ο κ. Μηλιός υπογράμμισε ότι μια ενδεχόμενη διάσπαση θα ήταν «καταστροφική και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τους ανθρώπους που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με τα περί επιστροφής στην δραχμή επισήμανε ότι το να πάμε στη δραχμή δεν εξασφαλίζει ότι ο κόσμος της εργασίας, ο απλός επιχειρηματίας θα έχει εισόδημα, ενώ για το ενδεχόμενο διπλού νομίσματος ανέφερε ότι «με κριτήριο το να υπάρχει εισόδημα δεν πρέπει να έχουμε κανένα ταμπού».

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ήταν πάντα μια ισχυρή προσωπικότητα που υπερασπιζόταν τις απόψεις της» και επισήμανε ότι «έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και δεν πρέπει να την απαξιώνουμε».

«Εχει καταφέρει να κάνει τη Βουλή ένα όργανο το οποίο δεν είναι απλώς διεκπεραιωτικό. Μπορεί να έχει σημαντικό πολιτικό ρόλο ως έκφραση της εθνικής αντιπροσωπείας», σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή