Ο Καμμένος υποστηρίζει πως η νέα συμφωνία δεν αποτελεί μνημόνιο

Ο Καμμένος υποστηρίζει πως η νέα συμφωνία δεν αποτελεί μνημόνιο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαρύτατες καταγγελίες για τα κόμματα της αντιπολίτευσης και, δη, τους κ. Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο εκτόξευσε χθες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, καταγγέλλοντας ότι οι δύο πολιτικοί ήταν συνεργοί στο σχέδιο Σόιμπλε να τεθεί η Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

Παραγνωρίζοντας ότι ήταν η διαχείριση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους μήνες διακυβέρνησής της που προκάλεσε τα δραματικά διλήμματα, ο κ. Καμμένος υπεραμύνθηκε (Στο Κόκκινο) των κυβερνητικών επιλογών, σημειώνοντας ότι «κάναμε μία συμφωνία που δεν αποτελεί μνημόνιο –εμείς παραμένουμε αντιμνημονιακοί– αλλά νέα αρχή, με 86 δισ. που θα μπουν στη χώρα, όχι μόνο για την αποπληρωμή κάποιων δόσεων αλλά για να φέρουν την ανάπτυξη».

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε να προαναγγέλλει ουσιαστικά τον αποκλεισμό του κ. Π. Χαϊκάλη από τα ψηφοδέλτια. «Του ζήτησα να πάει να καθαρίσει τη θέση του πριν τελειώσουν τα ψηφοδέλτια. Αν ο κ. Χαϊκάλης δεν αποδείξει ότι καλώς δεν δήλωσε την κυπριακή εταιρεία και ότι η κυπριακή αυτή εταιρεία δεν είχε κίνηση λογαριασμών και ότι δεν είχαν λεφτά μέσα, δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος. Αν καθαρίσει τη θέση του δικαστικά και παρθεί μία απόφαση, θα είναι υποψήφιος. Αλλά μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα μπορεί μεν να ακούγονται ευχάριστα, αλλά εγώ αν δεν δω αποδείξεις και αν δεν αποδειχτεί στο 100% στον ελληνικό λαό δεν πρόκειται να επιτρέψω να είναι στα ψηφοδέλτια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή