Ο Βενιζέλος δεν ψηφίζει τις ρυθμίσεις για τις 100 δόσεις

Ο Βενιζέλος δεν ψηφίζει τις ρυθμίσεις για τις 100 δόσεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ευ. Βενιζέλος δεν πρόκειται να ψηφίσει την διάταξη η οποία καταργεί τις υπάρχουσες ρυθμίσεις για τις 100 δόσεις, ανέφεραν χθες συνεργάτες του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου οι οποίοι μάλιστα θύμιζαν την σχετική συζήτηση που είχε γίνει στη Βουλή στις 18 Μαρτίου, όταν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είχε κατατεθεί από την πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

"Στις 18 Μαρτίου 2015  κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την «αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης», ο Ευ. Βενιζέλος παρουσιάζοντας στη  Βουλή την ραγδαία επιδείνωση όλων των οικονομικών μεγεθών σε μόλις 50 μέρες της (πρώτης) κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επεσήμανε  ότι η κυβέρνηση ξοδεύει «τεράστιες δυνάμεις διαπραγματευτικές, πολιτικές, εθνικές για λεξούλες και προσχήματα, για να μη λέμε την τρόικα, τρόικα, αλλά να τους λέμε θεσμούς και μετά Bruxelles Group & Athens Group»,  και προειδοποίησε  ότι το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει τις διατάξεις για τις 100 δόσεις, αλλά δεν πρόκειται να τις «ξεψηφίσει»", ανέφεραν χαρακτηριστικά συνεργάτες του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, πρόσθεσαν ότι τότε, ο κ. Βενιζέλος είχε πει: "Ακούστε και κρατήστε αυτό που θα σας πω. Εμείς, κυρίες και κύριοι βουλευτές, ψηφίζουμε τις διατάξεις αυτές, αλλά δεν πρόκειται να τις ξεψηφίσουμε αν έρθει η κυβέρνηση κάποια στιγμή υπό την πίεση των εταίρων να ζητήσει από τη Βουλή να ξεψηφίσει τις διατάξεις αυτές".

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή