Ενημέρωση πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό από τον Γ. Μουζάλα

Ενημέρωση πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό από τον Γ. Μουζάλα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων με θέμα την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, ξεκινά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο αναπληρωτής υπουργός προτίθεται να ενημερώσει τους αρχηγούς για τις αποφάσεις της πρόσφατης άτυπης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα με βάση τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τα συγκεκριμένα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Οι επαφές θα ξεκινήσουν με συναντήσεις την ερχόμενη Δευτέρα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και την Τρίτη με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στόχος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να δημιουργηθούν συνθήκες συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και σταθεροί δίαυλοι επικοινωνίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεννόηση, ώστε να παραμερισθούν οι στείρες αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις γύρω από αυτό το τεράστιο ζήτημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή