Μητσοτάκης: Η ΝΔ πρέπει να ανοίξει διάλογο με παραγωγικές δυνάμεις

Μητσοτάκης: Η ΝΔ πρέπει να ανοίξει διάλογο με παραγωγικές δυνάμεις

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη να συνομιλήσει ξανά η Νέα Δημοκρατία με τους νέους και τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας επισήμανε χθες, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στην ομιλία του στη Χαλκίδα, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πιστεύω ότι αυτόν το διάλογο με τις παραγωγικές τάξεις, αυτόν το διάλογο με τη νεολαία μπορώ να τον αποκαταστήσω. Και θα τον αποκαταστήσω πάνω απ’ όλα λέγοντας την αλήθεια. Διότι έχουμε κουραστεί όλοι πάρα πολύ σε αυτήν τη χώρα από τα εύκολα ψέματα των πολιτικών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης ζητώντας από τους εκατοντάδες φίλες του να στηρίξουν την υποψηφιότητά του για την Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε με τους φίλους και υποστηρικτές του που βρέθηκαν στη Χαλκίδα το όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία. «Θέλω μία Νέα Δημοκρατία που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία φαντάζομαι και αυτή τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κάνουμε πράξη. Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε. Μπορούμε να το έχουμε και στη  Νέα Δημοκρατία και στη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «καταστροφική διακυβέρνηση», τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, ενώ εξέφρασε για  μια ακόμη φορά την ανησυχία του για τις παρεμβάσεις που επιχειρεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις Ανεξάρτητες Αρχές.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή