ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Φλαμπουράρης: «Δεν με αγγίζουν τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα»

flampour1-thumb-large

Δεν με αγγίζουν τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα, αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και υπογραμμίζει ότι από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ», ότι ο δήμος Αίγινας τον αντιμετώπισε όπως κάθε δημότη και ότι δεν εντάχθηκε ποτέ στις 100 δόσεις του «νόμου Βαλαβάνη».

«Υπήρξα πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας. Όμως από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας δεν έχω, πλέον, καμία σχέση με την εταιρεία "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ". Και λόγω της ηθικής μου αλλά και με την καθόλα νόμιμη διαδικασία από την 26.01.2015», αναφέρει ο κ. Φλαμπουράρης και τονίζει ότι τα περιουσιακά του στοιχεία βρίσκονται προ πολλού στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

«Ο Δήμος Αίγινας με αντιμετώπισε όπως κάθε δημότη. Ο ίδιος, άλλωστε, ο Δήμος απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και προσθέτει: «Δεν εντάχθηκα ποτέ στις 100 δόσεις του «νόμου Βαλαβάνη», όπως συνεχίζουν, ψευδώς, να επικαλούνται. Είχα ενταχθεί σε πρόγραμμα 12 δόσεων (επί κυβερνήσεως Σαμαρά) για οφειλές στο Δημόσιο, τις οποίες δόσεις και κατέβαλα κανονικώς».

«Δεν ξέρω τι άλλο θα κατασκευάσουν και δεν με αφορά. Επαναλαμβάνω ότι τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν με αγγίζουν. Πλανώνται αν πιστεύουν ότι μέσω της σπίλωσης του προσώπου μου θα αφαιρέσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημά του. Το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή», αναφέρει ο Α. Φλαμπουράρης.