Κυρ. Μητσοτάκης: «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»

Κυρ. Μητσοτάκης: «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα ενότητας των Ελλήνων απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, έστειλε από τη Σιάτιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 103 ετών από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και έκανε δηλώσεις από το ύψωμα του υπολοχαγού, Γιώργου Καπιτσίνη, εκεί που ο Μακεδονομάχος παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε στην απελευθέρωση της Σιάτιστας.

«Είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για μένα καθώς είχα την ευκαιρία να καταθέσω στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στη μάχη για την απελευθέρωση της Σιάτιστας. Είναι ιδιαίτερη στιγμή, διότι ο παππούς μου Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε σε αυτή τη μάχη όπως πολέμησε και στην Ήπειρο στο Μπιζάνι, επικεφαλής του σώματος Κρητών εθελοντών. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε το αγαθό της ελευθερίας και να θυμόμαστε ότι όσο σημαντικές και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT