Στήριξη βουλευτών στον Τζιτζικώστα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με καθημερινές ανακοινώσεις στήριξής του από βουλευτές και μη αλλά και με διαδικτυακά σποτ ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας έχει στόχο να οδηγήσει την αναμέτρηση σε δεύτερη εκλογή, κάτι που συνεπάγεται ότι, ακόμη κι αν έρθει δεύτερος, το ποσοστό του πρώτου δεν θα πρέπει να είναι κοντά στο 50%.

Χθες, υπέρ του κ. Τζιτζικώστα τοποθετήθηκαν με δηλώσεις τους οι βουλευτές Κορινθίας κ. Χρ. Δήμας και Φλώρινας κ. Ιω. Αντωνιάδης αλλά, όπως είχε προαναγγείλει η «Κ», και ο ευρωβουλευτής κ. Θοδ. Ζαγοράκης. Ο κ. Τζιτζικώστας αύριο πραγματοποιεί ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ την Παρασκευή θα κλείσει την εκστρατεία του με συγκέντρωση στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης. Χθες απηύθυνε προσκλητήριο συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής: «Απευθύνομαι σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ. αλλά και σε όλους εκείνους που απογοητεύσαμε και απομακρύναμε. Η Ελλάδα μας μπορεί να ξαναγίνει μια χώρα ελευθερίας, δικαιοσύνης, ελπίδας και δημιουργίας πλούτου για όλους. Αρκεί να έχει μια παράταξη που θα μπορεί να εμπνεύσει, για να νικήσει τον μοιραίο και καταστροφικό κ. Τσίπρα. Μόνο μαζί μπορούμε να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT