Στ. Θεοδωράκης: «Αν ο κ. Τσίπρας θέλει συνεργασίες πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό»

Στ. Θεοδωράκης: «Αν ο κ. Τσίπρας θέλει συνεργασίες πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει εμπιστοσύνη στον κ. Τσίπρα. Του έλεγε και του λέει συνεχώς ψέματα. Αν, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας θέλει συνεργασίες, πρέπει να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Να του πει την αλήθεια ότι δεν υπάρχουν μάγοι που βγάζουν από το καπέλο τους εύκολες λύσεις».

Αυτά υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε ό,τι αφορά το αυριανό Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, όπου η κυβέρνηση αναμένεται να ζητήσει συναίνεση στο Ασφαλιστικό, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι περιμένει την πρόταση της κυβέρνησης και θα τοποθετηθεί στην Βουλή, όπως άλλωστε κάνει για όλα τα ζητήματα. "Οι επιτροπές και υπο-επιτροπές για να ασχολούνται οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης και να μπορεί αυτός να κυβερνά, δεν θα γίνουν δεκτές από το Ποτάμι" εξήγησε. Περιγράφοντας την νοοτροπία από την οποία διακατέχεται, κατά το Ποτάμι, η κυβέρνηση, έφερε ως παράδειγμα την Επιτροπή Διαλόγου για την Παιδεία και την εκτίμησή του πως η συντριπτική πλειοψηφία των προσώπων που προτείνονται, είτε είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα. Το ίδιο συμβαίνει, ανέφερε, και με τον λεγόμενο «ανεξάρτητο καθηγητή» Σάββα Ρομπόλη, ο οποίος φέρεται να προτείνεται για τη θέση του ανθρώπου που θα αναλάβει την ευθύνη του διαλόγου για το Ασφαλιστικό. «Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας από τους πολλούς Πασόκους που πλέον δελεάζονται από το άστρο του κ. Τσίπρα. Δεν είναι κακό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Όσο για το αν οι εξελίξεις οδηγήσουν σε πτώση της κυβέρνησης, ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε επίσης, πως «δεν πρέπει να γίνουν εκλογές και αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε όλοι. Αλλά από την άλλη, με κανένα τρόπο δε θα βοηθήσουμε να συνεχίζεται αυτή η ανερμάτιστη πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT