Μητσοτάκης: Οποιος εκφράζει στήριξη σε υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ ας το κάνει ανοιχτά

Μητσοτάκης: Οποιος εκφράζει στήριξη σε υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ ας το κάνει ανοιχτά

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βεβαιότητά του ότι θα περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και θα στεφθεί ο ίδιος νέος πρόεδρος της παράταξης, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κ. Μητσοτάκης.

Μιλώντας σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού (MEGA), ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα σενάρια στήριξης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, λέγοντας ότι όλοι θα πρέπει να μιλάνε ανοιχτά για τις εκλογές του κόμματος και όχι μέσω διαρροών. 

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον κ. Καραμανλή και τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του κ. Μεϊμαράκη, είπε ότι  «ποιος τα λέει αυτά; Ποιοι είναι αυτοί οι περιβόητοι κύκλοι; Να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά. Έχω κουραστεί να ακούω διαρροές από διαφόρους περιφερόμενους, οι οποίοι φέρονται ότι συνομιλούν με κάποιους. Όποιος έχει κάτι να πει να βγει να το πει ανοιχτά. Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ αυτό το αμφισβητώ», ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί να μην μπορεί ο ίδιος να εξασφαλίσει την ενότητα του κόμματος και να το μπορεί ο κ. Μεϊμαράκης.

Εκανε ακόμα λόγο για ενωμένη Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που επικρατήσει εκείνος στις εκλογές επισημαίνοντας ότι η παράταξη θα είναι ακόμα πιο «δημοκρατική και συμμετοχική» ενώ ήταν ευθύς όσον αφορά την αμφισβήτησή του από κάποιους: «Οποιος αμφισβητεί ότι εγώ μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα να έρθει να μου το πει κατάμουτρα».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε κάλεσμα σε όποιν πάρει θέση για τις εκλογές, να το κάνει ανοιχτά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Οποιος έχει να πει κάτι να βγει να το πει ανοιχτά και δημόσια όπως κάνουν οι υποψήφιοι. Αν νομίζουν διάφορα περιφερόμενα στελέχη και μηχανισμοί ότι επηρεάζουν την πραγματική κοινωνία κάνουν πολύ μεγάλο λάθος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή