ΝΔ: Πού και πώς ψηφίζετε

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας έξεδωσε πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015:

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών. Μπορε να δει όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθεί από τις κατά τόπους Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ). Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

Πριν κάποιος ψηφίσει συμπληρώνει αίτηση επαναβεβαίωσης/ εγγραφής μέλους υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία του. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Δίπλωμα οδήγησης, Διαβατήριο). Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.  Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.  Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει και στον πρώτο γύρο. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

*Επισυνάπτονται:

Α) Ο κατάλογος με τις διευθύνσεις των εκλογικών κέντρων.

Β) Αντίτυπο της αίτησης επαναβεβαίωσης / εγγραφής μέλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT