Ιστορικό ευχετήριο μήνυμα Αναστασιάδη – Ακιντζί προς τον κυπριακό λαό

Ιστορικό ευχετήριο μήνυμα Αναστασιάδη – Ακιντζί προς τον κυπριακό λαό

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχές για ειρήνη, επανένωση του τόπου και ευημερία του κυπριακού λαού έστειλαν από κοινού Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί, με τηλεοπτικό μήνυμά τους προς Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

Σε μια κίνηση η οποία και αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις μέρες που ακολουθούν, οι δύο ηγέτες θέλησαν να απευθυνθούν προς τον κυπριακό λαό, μιλώντας ο ένας την γλώσσα του άλλου, μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών που γίνονται για καλλιέργεια κλίματος σεβσμού και αλληλοκατανόησης μεταξύ της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχήθηκε «ο καινούριος χρόνος να μας επιτρέψει, Τ/κ και Ε/κ, να ζήσουμε και πάλι ειρηνικά σε μια επανενωμένη πατρίδα» για να ακολουθήσει αμέσως μετά ο Μουσταφά Ακιντζί να εύχεται «ο νέος χρόνος να φέρει μόνιμη ειρήνη, ηρεμία και ευημερία σε όλους τους Κυπρίους. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά». Οι δύο ηγέτες εξέπληξαν τους πάντες όταν, ο μεν Πρόεδρος Αναστασιάδης έστειλε το χριστουγεννιάτικο του μήνυμα προς την τ/κ κοινότητα στα τουρκικά, και ο δε Μουσταφά Ακιντζί προς την ε/κ κοινότητα, μιλώντας άπταιστα κυπριακά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή