Κυρ. Μητσοτάκης: Παράδειγμα εξόδου από την κρίση η Κύπρος

Κυρ. Μητσοτάκης: Παράδειγμα εξόδου από την κρίση η Κύπρος

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Κύπρος, που πηγαίνω σήμερα, ας αποτελέσει παράδειγμα εξόδου από την κρίση για την ιδεοληπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρει σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί αύριο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων, με αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί το πρωί της Δευτέρας, στις 8:30, με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου και θα ακολουθήσει περιήγηση στο οδόφραγμα Λήδρας και επίσκεψη στην Εκκλησία Φανερωμένης.

Στις 12:30 ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στη συνέχεια, στις 13:30, θα επισκεφθεί τα Φυλακισμένα Μνήματα και στις 15:45 την ΕΛΔΥΚ.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ παρέθεσε δείπνο στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, παρέθεσε απόψε δείπνο στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έφθασε αργά το απόγευμα στη Λευκωσία, στην πρώτη του επίσκεψη εκτός Ελλάδος μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Στο δείπνο παρακάθισαν ο πρέσβης της Ελλάδος Ηλίας Φωτόπουλος, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη και στελέχη της ηγεσίας του ΔΗΣΥ.

Νωρίτερα, δέχθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, φοιτητές από την Ελλάδα, οι οποίοι σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο είναι ιδιωτικό ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης.

Σκοπός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό και επίσης για την πορεία εξόδου της Κύπρου τον προσεχή Μάρτιο από το μνημόνιο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει αύριο, Δευτέρα, συναντήσεις με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στα γραφεία του κόμματος. Επίσης, θα έχει στη Βουλή χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο βράδυ, περιλαμβάνει περιδιάβαση στο οδόφραγμα Λήδρας, κατάθεση στεφάνου στα «Φυλακισμένα Μνήματα» και επίσκεψη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή