ΕΡΤ: Εποικοδομητικό το κλίμα στη συνάντηση με τον κ. Κουμουτσάκο

ΕΡΤ: Εποικοδομητικό το κλίμα στη συνάντηση με τον κ. Κουμουτσάκο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλό και εποικοδομητικό χαρακτηρίζει από την πλευρά της η ΕΡΤ Α.Ε. το σημερινό κλίμα της συνάντησης μεταξύ των εκπροσώπων της ΝΔ αποτελούμενης από τον Γ.Κουμουτσάκο, εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος και τον Μ. Λαζαρίδη, διευθυντή γραφείου Τύπου της ΝΔ και του Διονύση Τσακνή, προέδρου της ΕΡΤ και Λάμπη Ταγματάρχη, διευθύνοντα συμβούλου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα αξιοπιστίας, αντικειμενικότητας και ο ευρύτερος ρόλος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ ενώ για το επίμαχο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που προβλήθηκε στην εκδήλωση για τον εορτασμό του ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του Tae Kwon Do, η ΕΡΤ σημειώνει ότι δεν είναι ο ρόλος της να καθορίζει τι, πώς και πότε θα προβληθεί στις συγκεντρώσεις όλων των κομμάτων. Απλώς τις αναμεταδίδει. «Κάθε καλόπιστος τηλεθεατής είδε ή μπορεί να ανατρέξει στο site της ΕΡΤ και να διαπιστώσει ότι υπήρχε διαρκής σήμανση «Tae Kwon Do»– απευθείας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή