Τετ α τετ Τσίπρα – Κουβέλη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανάγκη συμβολής όλων των προοδευτικών δυνάμεων στην προσπάθεια για έξοδο της χώρας από την κρίση είναι το σημείο στο οποίο εμφανίσθηκαν να συμφωνούν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Φώτης Κουβέλης, που συναντήθηκαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Κουβέλης, του οποίου η προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έληξε αίσια πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θερμότητα από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος μίλησε για «μαζεμένες προκλήσεις» που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, για να προσθέσει ότι «όταν κανείς βρίσκεται σε ταραχώδη περίοδο, θα πρέπει να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες για να ξεπεράσει αυτές τις πολλαπλές κρίσεις». Είπε, μάλιστα, ότι αυτές οι κρίσεις αναδεικνύουν τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις προοδευτικές και στις συντηρητικές δυνάμεις.

Ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις και ότι είναι σημαντικό τα προβλήματα να αντιμετωπισθούν με προοδευτικές πολιτικές, καθώς, όπως είπε, η διέξοδος από την κρίση δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά ο προοδευτικός δρόμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή