Προσφυγικό, ασφαλιστικό και συνέδριο Ν.Δ. στη συνάντηση Γ. Πατούλη – Κυρ. Μητσοτάκη

Προσφυγικό, ασφαλιστικό και συνέδριο Ν.Δ. στη συνάντηση Γ. Πατούλη – Κυρ. Μητσοτάκη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το προσφυγικό, το ασφαλιστικό και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήταν τα θέματα που συζήτησαν, κατά τη διάρκεια τη σημερινής συνάντησής τους, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Όσον αφορά το προσφυγικό, ο κ. Πατούλης ενημέρωσε αναλυτικά τον πρόεδρο της ΝΔ για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ΚΕΔΕ, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και την πάγια θέση της για ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο διαχείρισης, με τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας και της αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Πατούλης θα αναλάβει την πρωτοβουλία να συναντηθεί και με τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ενημέρωσε τον αρχηγό της ΝΔ για τις απόψεις της αυτοδιοίκησης σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των δήμων, τη συμμετοχής τους στο νέο ΕΣΠΑ, τον νέο Καλλικράτη κ.λπ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, ο κ. Πατούλης «επεσήμανε ότι η θέση του επιστημονικού κόσμου της χώρας, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες κινητοποιήσεις, ταυτίζεται απόλυτα με την πρόταση που διατύπωσε χθες ο κ. Μητσοτάκης για την ανάγκη της άμεσης απόσυρσης της κυβερνητικής πρότασης για το ασφαλιστικό και την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση, με όλους τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς».

Σχετικά με το συνέδριο της ΝΔ, ο κ. Πατούλης, «συμφώνησε απόλυτα με την άποψη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ότι είναι αναγκαίο να αλλάξει άμεσα η φυσιογνωμία του κόμματος, με αφετηρία το συνέδριο αυτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή