Σύγκρουση με αφορμή το ταξίδι Καμμένου

Σύγκρουση με αφορμή το ταξίδι Καμμένου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση Τύπου, αντί της έγγραφης απάντησης, όπως επιβάλλει η διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επιχείρησε χθες να απαντήσει σε ερώτηση που ο βουλευτής της Ν.Δ. Αθανάσιος Δαβάκης είχε καταθέσει στη Βουλή, σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του κ. Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ. Ο κ. Δαβάκης, επικαλούμενος δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πολυπληθή αντιπροσωπεία του ΥΕΘΑ στην Τάμπα των Ηνωμένων Πολιτειών (υπασπιστές, υπηρεσιακοί παράγοντες, βουλευτής των ΑΝΕΛ, έως και 19μελής μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και με εμπορική πτήση) για τον εκεί εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, ζητούσε εγγράφως απαντήσεις για την αποστολή, τη συμμετοχή της μπάντας, το συνολικό κόστος του ταξιδιού, ενώ έθετε και το ζήτημα των μη επαφών του κ. Καμμένου με εκπρόσωπο του Υπουργείου Αμυνας των ΗΠΑ.

«Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η στάση του κ. Δαβάκη και της Ν.Δ., που με ερώτησή τους στη Βουλή προτείνουν την κατάργηση των παρελάσεων της ομογένειας», σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του υπουργείου. «Κατανοούμε την κατάσταση που βρίσκεται ο κ. Καμμένος, αλλά μέχρι αυτού του σημείου δεν το περιμέναμε. Ας διαβάσει καλύτερα την ερώτησή μας. Θα του κάνει καλό για να μην εκτεθεί και πάλι στην Αμερική», σχολίασε ο κ. Δαβάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή