Προσεχώς διάταξη στη βουλή για e-δημοπρασίες

Προσεχώς διάταξη στη βουλή για e-δημοπρασίες

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήθος επενδυτικών προτάσεων για την αξιοποίηση εκτάσεων των ενόπλων δυνάμεων, όπως για τη νήσο Φλέβες, αποκάλυψε την Τετάρτη (Exposec 2016) ο υπουργος Αμυνας κ. Π. Καμμένος, εκτιμώντας ότι η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας ανέρχεται 37 δισ. ευρώ.

Το επόμενο διάστημα θα έλθει διάταξη στη Βουλή για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών δημοπρασιών σχετικά με την αξιοποίηση των εκτάσεων, ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι «μόνο για τη νήσο Φλέβες υπάρχουν δύο προτάσεις, η μία από την πλευρά του Αμπου Ντάμπι για ενοίκιο με 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πηγαίνουν στον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού και τη δημιουργία ενός resort 22 χιλιάδων θέσεων με επένδυση 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, και η δεύτερη από την πλευρά του Ισραήλ, για τη δημιουργία του Silicon Island, δηλαδή πρότυπου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή