ΠΑΣΟΚ: H κυβέρνηση καταστρέφει τη χώρα

ΠΑΣΟΚ: H κυβέρνηση καταστρέφει τη χώρα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάθε μέρα που περνά γίνεται σαφές ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταστρέφει τη χώρα και την οδηγεί στα βράχια».

Την «υποδοχή» αυτή επιφύλαξε χθες το ΠΑΣΟΚ στο νέο αδιέξοδο που προκλήθηκε στις διαπραγματεύσεις ύστερα από την άρνηση των εταίρων να αποδεχθούν το αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα. «Δυστυχώς για τη χώρα και τον λαό μας, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του δεν διδάχθηκαν τίποτα από τα παθήματα του περασμένου καλοκαιριού και φέρουν ακέραιη την ευθύνη», τόνισε η κ. Φώφη Γεννηματά, η οποία επιπλέον χρέωσε στον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του ότι «καθυστέρησαν συνειδητά τη διαπραγμάτευση και οδηγούν τη χώρα σε νέο αδιέξοδο. Ο νέος λογαριασμός των 12,5 δισ. ευρώ (3,6 + 5,4 + 3,5), που συνολικά φορτώνουν τον ελληνικό λαό, φέρει την υπογραφή τους και είναι δικά τους μέτρα».

Παράλληλα, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος θέλησε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα νέα σενάρια που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας σε μερίδα του Τύπου και τα οποία ήθελαν το ΠΑΣΟΚ να είναι έτοιμο να μπει σε μια νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά το Πάσχα. Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος χρέωσε δημοσίως στον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππάς ότι «διακινεί επίμονα αυτά τα σενάρια και σε εκδηλώσεις όπου είναι παρόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ».

«Είναι ένα ψέμα. Είναι κατευθυνόμενη διαρροή για να δημιουργήσει θέμα συζήτησης σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη περίσταση για την πατρίδα και τους Ελληνες, στην οποία έχει οδηγήσει και οδηγεί ο κ. Τσίπρας, και είναι ένα προπέτασμα καπνού για ετεροκαθορισμό της δημόσιας συζήτησης. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στην εκδοχή συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή