Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει από το Σάββατο 9 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο των διεθνών επαφών του, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Αύριο, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄ και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν. Επίσης, θα επισκεφθεί προηγμένα ινστιτούτα, καθώς και start up επιχειρήσεις.

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Βουλής Γιούλι Έντελστάιν. Ακόμα, θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ, Ayelet Nahmias-Verbin, καθώς και με τη συμπρόεδρο του κόμματος Σιωνιστική Ένωση, Τζίπι Λίβνι.Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί και στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με την παλαιστινιακή ηγεσία. Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή