Καμμένος: Ο Ομπάμα κάλεσε τον Τσίπρα «να τα πει στο… φίλο του τον Πούτιν»

Καμμένος: Ο Ομπάμα κάλεσε τον Τσίπρα «να τα πει στο… φίλο του τον Πούτιν»

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην παραδοχή ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπ. Ομπάμα όντως κάλεσε τον Πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα «να τα πει στο φίλο του τον Πούτιν», προχώρησε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, που ήταν παρών στη συνάντηση.

Στον απόηχο των πληροφοριών από ξένα ΜΜΕ ότι κατά την πρόσφατη σύνοδο του ΝΑΤΟ ο κ. Τσίπρας «έσπασε» τη γραμμή των νατοϊκών, ζητώντας αλλαγή γραμμής ως προς την ένταση με τη Μόσχα, ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον Άλφα, χαρακτήρισε ως «εξαιρετικές τις σχέσεις των δύο πλευρών. Πλην όμως αναγνώρισε ότι στην επισήμανση του έλληνα πρωθυπουργού ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία ΝΑΤΟ – Ρωσίας για τη λήξη της αντιπαράθεσης στη Συρία, ο αμερικανός Πρόεδρος απάντησε "αυτό θα πρέπει να το πεις στο φίλο σου τον Πούτιν».

Αίσθηση προκάλεσε, εξάλλου, και η αναφορά του κ. Καμμένου στον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς εκτίμησε ότι ένας υποψήφιος, ο κ. Χρ. Καλογρίτσας, δεν θα πρέπει να πάρει άδεια.

«Δεν πιστεύω ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο άνθρωπος αυτός που εμπλέκεται σε κατασκευαστικά έργα, πρέπει να πάρει τηλεοπτική άδεια». «Είτε είναι κουμπάρος μου είτε όχι, δεν δέχομαι αυτά που γίνονται. Δεν θα πρέπει οι κατασκευαστές και οι εργολάβοι να είναι στα ΜΜΕ. Κινήθηκε χρήμα για να εξυπηρετηθεί η διαπλοκή. Δεν μπορεί η διαφημιστική πίτα να μοιράζεται για να ικανοποιούνται άλλα συμφέρονται πλην της ενημέρωσης. Δεν μπορεί τα ΜΜΕ να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται σαν 45άρια σε όποιον πηγαίνει να θίξει επιχειρηματικά συμφέροντα, διαφορετικά όλοι θα ζούμε υπό τον φόβο κάποιων εκδοτών και καναλαρχών. Τις τηλεοπτικές άδειες δεν τις δίνω εγώ. Δεν γνωρίζω αν το χρήμα του καθενός είναι άσπρο ή μαύρο. Λέγονται πολλά. Για πρώτη φορά η κυβέρνηση έρχεται να εφαρμόσει τον νόμο. Δεν νομίζω όμως ότι μπορούν να επιβιώσουν 7 κανάλια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή