Στις 13 Οκτωβρίου το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 13 Οκτωβρίου το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των εργασιών του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 16 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Ενόψει του συνεδρίου, η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε χθες τη λειτουργία ιστοσελίδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.syriza.gr/synedrio/.

Επιχειρείται μέσω της ιστοσελίδας αυτής ένα εικονικό άνοιγμα στη βάση, καθώς καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν τις απόψεις τους για τη συνδιαμόρφωση των κειμένων του συνεδρίου, να το πράξουν. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δική σου υπόθεση. Δυναμώνουμε μαζί με την κοινωνία» είναι το σύνθημα με το οποίο απευθύνεται προσκλητήριο προς τους πολίτες να συμμετέχουν στη διαδικασία. Επισημαίνεται, δε, ότι «το δεύτερο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μια κλειστή διαδικασία, όπου κάποιοι ειδικοί, επαγγελματίες, τεχνοκράτες, κομματικά στελέχη θα συζητούν και θα παίρνουν αποφάσεις ερήμην της κοινωνίας, ούτε μια επικοινωνιακή φιέστα. Θέλουμε να είναι μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και συνδιαμόρφωσης με τους ενεργούς πολίτες. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να οικοδομηθεί ο φορέας μιας σύγχρονης, ριζοσπαστικής, ευρωπαϊκής Αριστεράς». Ο διαδικτυακός διάλογος θα λειτουργήσει συμπληρωματικά προς τις ανοιχτές εκδηλώσεις, τις εξορμήσεις στελεχών και τις περιοδείες που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα για την προετοιμασία του συνεδρίου.

Οι θεματικές ενότητες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του προσυνεδριακού διαλόγου είναι τέσσερις: Δίκαιη Ανάπτυξη, Ισχυρή Δημοκρατία, Κοινωνικό Κράτος και Διεθνής Ρόλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή